Температури под нулата сутринта в четвъртък и над 10° следобед

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Утрото ще бъде студено с минимални температури в повечето райони  между минус 5° и 0°, в София -  около минус 4°. На отделни места в низините и котловините видимостта ще е намалена. 

През деня ще бъде предимно слънчево със слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между 10° и 15°, в София - около 12°.

По Черноморието ще е слънчево, но сутринта на места видимостта ще бъде намалена. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между  7°и 10°. Температурата на морската вода е около 6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа умерен северозападен, по високите и открити части - силен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 6°, на 2000 метра - около 0°.

В петък ще бъде слънчево, преди обяд на места в равнините и котловините с намалена видимост. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, а максималните - между 12° и 17°. 

През почивните дни вятърът от запад-северозапад отново ще се усили. Температури ще се повишат и ще са по-високи от обичайните, максималните ще надхвърлят 17°. Облачността ще бъде променлива, но без съществени валежи. 

В началото на новата седмица облачността бързо ще се увеличи и вплътни. Ще започнат и валежи от дъжд. С умерен северозападен вятър температурите ще се понижават и още до вечерта по високите полета и в Предбалкана дъжд ще преминава в сняг.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад