Костадин Костадинов: Петков приключи участието си в политиката, този парламент трябва да отиде в историята

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Премиерът в оставка Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславно, коментира лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Според него 47-ото Народно събрание се е изчерпало и трябва да приключи мандата си.

Ако бъдат приети нашите предложения, ще подкрепим целия бюджет, обеща лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на влизане в Народното събрание.

Той заяви, че са против предложението за връщане на хартиените бюлетини, но настоя за по-голям контрол при гласуването с машини - контролът с хартиените отрязъци трябва да се задълбочи.

По повод твърденията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на руския посланик Елеонора Митрофанова в българската политика и управлението на страната Костадинов заяви:

"Човек, който доскоро имаше двойно гражданство и който не излиза от американското посолство, да говори за намеса на други посолства в българската външна и вътрешна политика, е меко казано проява на груба липса на възпитание."

Според него “Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславно”, а този парламент е крайно време да отиде в историята - той фалира, изчерпан е морално, управленски”.

Какво още коментира Костадин Костадинов вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад