Радостин Василев: Голямото задкулисие в политическата класа показа лицето си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вчера едно голямо задкулисие в политическата класа показа лицето си, а българският народ го вижда. Надявах се други да почерпят сила от това, което направихме с шестимата колеги и да покажат воля и да се противопоставят на това унищожение на държавността, но надежда винаги има. От тук нататък следва конституционна процедура и ние трябва да се съобразим с това. Това каза в студиото на “Денят започва” министърът на младежта и спорта в оставка Радостин Василев по повод успешния вот на недоверие към кабинета “Петков”.

Според него с гласувания вот държавата беше хвърлена в хаос, така че “от тук нататък каквото и да говорят партиите, гласували срещу кабинета, ще видят резултатите на следващите избори, особено “Има такъв народ”. Премиерът Петков, обаче, ще има възможност да търси консенсус и подкрепа от страната на депутати, защото първият мандат за нов кабинет ще бъде даден на “Продължаваме промяната”, отбеляза още той.

Василев съобщи, че заедно с другите напуснали парламентарната група на ИТН имат към Тошко Йорданов “един или два въпроса, свързани с корупция”.

“Нека отговори на тях и тогава всички заедно ще минем на полиграф - заедно, публично, по телевизията”, обеща той.

Какво още коментира Радостин Василев вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад