Малката Стилияна Николова с големите мечти

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Българската гимнастичка Стилияна Николова отново е у нас след кратка почивка и вече усилено работи върху своите нови съчетания и композиции, които ще представи през следващата година, а малко повече за тях тя разказа в предаването "Арена спорт".

През миналия месец 17-годишната грация спечели четири медала на Световното първенство по художествена гимнастика у нас, а след края на шампионата се прибра в родния ѝ Кайро, където се отдаде на заслужена двуседмична почивка.

"Да, бях си за две седмици в Кайро и успях да събера сили. Возих се на горещ балон, а това беше едно ново и интересно приключение. Ще ми остане незабравим спомен. Нямах страх от високото. Беше много приятно. По принцип съм фен на екстремните преживявания и обичам да разнообразявам в почивките си. През лятото най-често карам уейвборд, а семейството ми също често ми предлагат най-различни неща", сподели Николова.

Младата гимнастичка говори и за това какво я очаква през новия сезон и разкри, че няма търпение за новите си композиции.

Вижте видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад