За годината на плуването и допинг ченгетата - разговор от САЩ с Антъни Иванов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Един от най-добрите ни плувци Антъни Иванов даде интервю за предаването "Арена спорт", в което отново засегна честите допинг проверки, на които самият той бива подлаган.

Студентът във "Вирджиния Тех" изрази мнение, че честите проверки нарушават правата на спортистите и времето им за почивка.

"Допинг проверките нарушават правата на хората и времето им за почивка. Не им позволяват да се откъснат поне за малко от спорта. При мен се случи така, че се обадиха на моя треньор по средата на тренировката ми и аз трябваше веднага да изляза от басейна и да се прибера у нас. Всичко това бе извън часа ми за проверка и смятам, че беше нелепо. Излиза, че ти трябва да си готов 24 часа в денонощието да приемеш хора у вас. Смятам, че това нарушава правата на спортистите, но в крайна сметка правилата не могат да се променят. Самите допинг ченгета пък са брутални. Никой не се интересува от самия теб, от кариерата ти или от твоето удобство", заяви Иванов.

Българинът коментира и дали вижда някаква тенденция в честите проверки на българските плувци, които навярно са били и причината за допинг скандала у нас през миналата година.

Вижте повече във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад