Станимир Стоилов: Левски ще се бори във всички турнири, не са съдиите проблемът на българския футбол

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването "Арена спорт", в което коментира бъдещето на "Синия клуб", целите пред отбора, както и всичко останало, което се случва в българския футбол.

Наставникът сподели, че е останал разочарован от загубата от Славия в сряда, но я определи като "грешка на растежа".

"Щях да съм притеснен, ако нашите противници ни надиграваха. Това са грешки на растежа, както обичам да казвам. Специално за мача със Славия обаче мисля, че нашият отбор не показа нужната мотивация и амбиция. В нито един мач футболистите на Левски не може да се срамуват. Липсва настройката в решителните мигове. Загубихме мачове, в които именно настройката и концентрацията не беше на нужното ниво. Вината е моя, че, може би, постоянно вдигам летвата, но както е казал големият Васил Методиев, обичам баницата да не е на масата, а на гардероба", започна Стоилов.

Специалистът коментира и какви са целите пред отбора през настоящата кампания, заявявайки, че Левски ще се бори на всички фронтове.

"Няма как аз да съм треньор на Левски, да имаме любовта на всички тези левскари и да си поставяме ниски цели. Нямам намерение да "живуркам" в Левски. Искам с всеки изминал ден отборът да надгражда. Пропуснахме, може би, момента, в който да изградим стабилната игра. Ние директно прескочихме към победите и пропуснахме този много важен етап. Историята на Левски обаче ни задължава да търсим титли и купи и затова се получи така. Левски трябва винаги да се бори за титлата. Имаше години, в които бяхме фаворити, но не успяхме да се преборим. Имаше и години, в които се борихме да не изпаднем. Левски ще се бори във всички турнири", заяви Станимир Стоилов.

Вижте цялото интервю във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад