Медалистката от Токио Антоанета Костадинова пред БНТ: Късметът в стрелбата е нещото, без което не можем

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Сребърната медалистка по спортна стрелба Антоанета Костадинова се завърна в родния си град Търговище. Тя беше приветствана от специална церемония пред сградата, където се е подготвяла за олимпиадата в Япония. Повече за усещането да си сред първите, равносметката и бъдещите планове Антоанета сподели в "Денят започва".

"Нагласата като цяло ми беше просто да си свърша работата, това за което сме тренирали да реализирам като резултати. Съответно доколкото беше възможно се получиха нещата", разказа тя.

Костадинова сподели, че липсата на зрители по време на Олимпийски игри в Токио не се ѝ е отразило. За нея носенето на маски е било едно от най-трудните неща, тъй като в Токио маските са задължителни навсякъде както на открито, така и на открито.

Много важен за спорната стрелба според Костадинова се оказва късметът.

"Късметът в стрелбата е нещото, без което не можем, защото особено на малокалибреното оръжие, където на финала е изстрел от 10.2 - там нямаш ли късмет нищо не се получава", допълни още тя.

Освен тренировките, другата страст на Антоанета Костадиноеа е нейното семейство.

 "Другите ми занимания са свързани с личните домашни отговорнсоти, с децата вкъщи и това е нещото, което ме зарежда за това, което ми предстои в професионалната сфера. Децата ми са страхотни и за тях си струва всичко, кеото правя", сподели сребърната медалистка.

Вижте целия разговор с Антоанета Костадинова във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад