Веска Ненчева: Надявам се на един конструктивен разговор с "Има такъв народ"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Преговорният екип на "Има такъв народ" на тема "Образование", от който беше излъчен и кандидат-премиерът Пламен Николов, ме впечатли с това, че се състои от колеги, реално работещи в сферата на образованието, това заяви в "Денят започва" депутатът от ПГ на "БСП за България" Веска Ненчева.

Хората, с които говорихме, са наясно с проблемите в образованието. Човекът, който водеше експертната група беше Пламен Николов, разказа тя. Впечатлението, което създадоха, е, че подхождат компетентно към въпросите в образованието. Много от нещата, които коментирахме, са допирни точки в нашата програма.

Наша мисия и кауза е образованието в България да бъде издигнато на качествено ниво, защото това е един от основните проблеми, допълни тя.

Тя посочи, че преразглеждане на учебните програми в образованието, които задължително трябва да бъдат свързани с възрастовите потребности и възможности на децата, са сред основните акценти в образователните приоритети на партията, както и патриотичното възпитание и възпитание в родолюбие.

Би трябвало да има споразумение с "Има такъв народ", но това е въпрос на разговори, надявам се на един конструктивен разговор, каза още тя.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад