Михаил Билалов в нов проект в Плевенския театър

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Хората имат нужда от хора като нас, но нека кажа че голяма част от нещата, които правя са с хора с които отдавна работя, на които имам доверие, просто съм малко по-избирателен, което е малко трудно, но още мога да си го позволя. Човек трябва да носи отговорност за това, което говори. И ако аз избирам определени текстове и хора, знам че те няма да ме подлъжат и ще се стиковаме заедно", сподели актьорът Михаил Билалов в студиото на "Денят започва с Георги Любенов".

"Новият роман "Опашката" на Захари Карабшлиев е изключително съдържателно и вярно нещо, което ще се играе в Плевен с плевенската трупа с Владимир Карамазов, под режисурата на Явор Гърдев, на 22 и 23 май. Замислено е като пиеса, но след това се превръща в роман. Пиесата е много добра", разказа за най-новия проект, в който участва Билалов.

"Времето подхожда за тези неща, с много съспенс, напрежение и кореспондират в публиката 100 процента", заяви актьорът. Според него хората се страхуват от политическа сатира, а словото в България е спряло.

"Културата е без зъби в България, това е ресор без никакво отношение към нищо, тя е обслужващ компютър, който разпределя пари", смята Билалов.

Какво каза още актьорът Михаил Билалов - вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад