Настимир Ананиев: ГЕРБ трябва да направят кабинет, който да се справи с кризите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

България е в множество кризи - икономическа, социална, инфлацията натиска всички бизнеси и граждани, предупреждават ни за грипна вълна през януари, което ще рефлектира върху работата на здравния сектор. Затова е и необходимо отговорно поведение от страна на политическата сила, спечелила изборите. Самото сваляне на кабинета "Петков" беше безотговорно, това каза в "Денят започва" Настимир Ананиев от "Продължаваме промяната".

При война на 400 км от България, при такава международна динамика, трябва да се държиш отговорно, държавнически, а не да мислиш за личните си интереси, посочи той.

ГЕРБ искаха да се върнат на бял кон - върнаха се. След като това е факт, трябва да направят кабинет, който да се справи с кризите, подчерта Ананиев и допълни, че "Продължаваме промяната" ще са конструктивна опозиция.

Той обяви, че Андрей Гюров отново ще е председател на парламентарната група. Настимир Ананиев подчерта, че Никола Минчев е много подходяща кандидатура за председател на Народното събрание.

"Ако дойде вторият мандат при нас, ще обсъдим по какъв начин да подходим. Това значи, че първият се е провалил, да се фокусираме върху първия мандат", коментира Настимир Ананиев.

Целия разговор вижте във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад