Николай Хаджигенов: Ако се наложи бих станал министър

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Аз лично съм готов да започна преговори веднага, защото това е важно", заяви  в студиото Николай Хаджигенов - съпредседател на коалиция "Изправи се! Мутри вън!" по повод съставянето на ново правителство.

 

"Сега в този момент, в който ГЕРБ и Бойко Борисов се гърчат, тоест на ламята сме отразяли две от трите глави, но една глава стои, ако сега направим избори, каква е вероятността той да извади още един златен пръст - доста сериозна", заяви Хаджигенов.

 

"Ние не мислим дали ще имаме министри, този политически пазарлък ме докарва до бяс.
Това върху което мислим е как да има правителство"
, коментира още Хаджигенов. "В една нормално работеща демокрация няма значение кой ще бъде министър-председател. Естествено прекалявам, има значение, но то не трябва да бъде толкова голямо."

 

Хаджигенов каза още: "Готови сме да направим всичко за да приключим ГЕРБ, да започнем да градим, тоест ще платим цената си, ако трябва някой от нас да бъде министър, ние ще дадем такъв човек, ще го пожертваме. Ако трябва да подкрепим правителство, за да се случат нещата както трябва, ще го направим."

 

На въпрос дали той би се пожертвал като министър, Хаджигенов призна: "Ако се наложи, да. Естествено в рамките на моята компетентност."

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад