Николай Хаджигенов: Войната тепърва предстои, ние продължаваме

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Казват, че всичко е наред и промяната продължава. Просто изглежда малко по-различно от предишния път. Това каза за БНТ Николай Хаджигенов от "Избрави се БГ! Ние идваме!.

    "Всъщност ние бяхме много малко в парламента. Но тази война я водим много отдавна. Загубихме. Войната тепърва предстои. Така че ние продължаваме", каза той.

По думите му предстои да видим дали ще може да се излъчи стабилно правителство.

    "Искрено се надявам Промяната, Демократична България да направят едно стабилно правителство, с покрепата на БСП, разбира се. Прогнозите не са по моята част, но управление на всяка цена, мерси! Това сме го правили през последните 12 години и последните 30 години. Трябва да има добро управление. Аз пожелавам успех", каза той.

Заяви още, че е нужно добро добро правителство, добро управление.

    "Ако трябва да имаме някакво правителство, просто за да има правителство, мерси. По-добре да отидем на нови избори март- април, когато му дойде времето и нещата да се случат както трябва. Ние имаме нужда от период на пречистване. Така или иначе това го нямаше последните 30 години. Може би сега му е дошъл моментът.
По повод президентските избори, Хаджигенов каза, че не се изненадва:

    "Герджиков така или иначе не беше съперник. За съжаление Лозан Панов не успя да се превърне в достоен противник. Аз много бих искал. Така че неизненадващо Радев спечели. Тук няма никаква новина. Ако не ме лъже паметта, Радев е единственият политик с толкова висок рейтинг, сравнително постоянен, откакто имаме демокрация. Така че няма никаква новина в това".

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад