Нова валежна обстановка предстои

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Минималните температури във вторник ще бъдат между 1° и 6°, в София - около 2°, а максималните температури - между 11° и 17°, в София - около 11°.    

През деня облачността от запад ще се увеличава,  а  след обяд в Северозападна България ще завали дъжд. Вятърът ще ориентира от юг, в Дунавската равнина - от изток, но ще бъде слаб до умерен.

По Черноморието преди обяд ще преобладава слънчево време, но в следобедните часове облачността и там ще се увеличи.  Ще духа слаб южен вятър,  а вълнението на морето ще отслабне.

В планините облачността също ще се увеличи, но само на отделни места ще превали дъжд, над около 1800 метра - слаб сняг. Ще духа умерен и силен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 3°.

В сряда и четвъртък ще бъде предимно облачно. Ще има и валежи от дъжд, на повече места и повече по количество в Западна и Южна България през първия ден , а в четвъртък само на отделни места. Минималните температури ще останат без промяна, но максималните ще се понижават.

В петък ще духа слаб южен вятър, а максималните температури слабо ще се повишат. След временно намаление, облачността отново ще се увеличи и на места в Северна България ще превали.

В събота ще бъде облачно с валежи. Със силен вятър  от северозапад ще нахлува по-студен въздух и температурите ще се понижават.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад