По-топло от обичайното за сезона в близките дни

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Облачността днес ще бъде значителна, а до обяд в низините и котловините в Южна България отново ще има мъгли. Минималните температури ще са между минус 1° и 4°, а максималните ще се повишат още и ще са от 11° до 16°, по-ниски в районите с по-трайни мъгли - м/у 7° и 10°. На отделни места в Западна България ще превали дъжд, в планините – сняг. Ще духа слаб, в източните райони - умерен югозападен вятър.

И по Черноморието облачността ще е значителна, но ще се задържи без валежи. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Облачно ще е и в планините, но само на отделни места, главно в масивите в Западна България, ще превали дъжд, над около 1500 метра – сняг. Ще духа умерен, временно силен вятър от запад - югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра - около 0°.

В четвъртък в по-голямата част от страната ще бъде слънчево. В петък ще бъде ветровито, на места с превалявания, като границата между дъжд и сняг ще бъде на около 1500 метра. През почивните дни ще преобладава слънчево време, с повече облаци в неделя, но почти без валежи.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад