Полицаи от Бургас отказаха подкуп от 300 долара

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Бургаски полицаи отказаха подкуп от 300 долара. Парите били подхърлени от украинска гражданка пред едно от районните управления в морския град. 
 
В "Денят започва" полицаите, отказали подкупа - инспекторите от 2-ро РУП-Бургас Радостина Каръкова и Пламен Панков, разказаха как се е стигнало до инцидента.

"На 13 октомври 2023 г. във 2-ро РПУ Бургас е получен сигнал за извършена кражба на мобилен телефон от голям търговски обект. По разпореждане на дежурен оперативна група пристигнахме на местопроизшествието. Като проведохме множество беседи със служители в търговския обект и от камерите за видеонаблюдение установихме извършителя на деянието - украинска гражданка на 34 години и без документи за самоличност. Съпроводихме я до районното управление, за да изясним обстоятелствата около кражбата на телефона, който ни беше предаден по надлежния ред. При пристигане пред сградата на 2-ро районно, същата подхвърли в служебния автомобил 3 банкноти с номинал от 100 щатски долара. За своите действия същата беше задържана и по случая беше образувано бързо досъдебно производство", разказа инспектор Каръкова.

Инспектор Панков допълни, че това не е първият опит да бъде подкупен, но обикновено това го правят нарушители на пътя в опит да избегнат санкции.

Още подробности вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад