Предупреждение за проливни валежи и градушки в сряда

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В сряда облачността ще е разкъсана, но около и след обяд  отново ще има валежи  и гръмотевици. Главно в Южна България има условия за локални интензивни явления и градушки. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, който по време на гръмотевична буря временно ще се усилва и ще променя посоката си.

Минималните температури ще бъдат между 9° и 14°,  в София - около 9°, а максималните между - 22° и 28°,  в София - около 22°, по Черноморието - от 19° до 22°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините също на много места ще има валежи и гръмотевици, в масивите от Южна България - временно интензивни. Има условия за градушки. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 7°.

В четвъртък ще започне затопляне,  по-съществено през следващите дни, когато максималните температури ще достигат и надхвърлят 30°.

Сутрин ще има и слънчеви часове, но около и след обяд на много места в страната отново ще има валежи, на места интензивни, придружени от гръмотевици и с условия за градушки.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад