Президентски избори 2021 - 08.11.2021

Президентски избори 2021 - 08.11.2021
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Горан Благоев - кандидат за президент, издигнат от КП "Национално обединение на десницата"

"Още от деня": Волен Сидеров, кандидат за президент, издигнат от партия „Атака“

"Президентски избори 2021": В студиото на БНТ във Варна дискутират кандидати в предизборната президентска кампания. Участват: Благой Петревски - кандидат за президент от ПП “Български съюз за директна демокрация”, упълномощен представител на ПП “Възраждане” - Цончо Ганев, Антон Сираков, застъпник за кандидат-президентската двойка Малинов и Косева от „Русофили за възраждане на отечеството“ и “Български национален съюз -НД” - Боян Расате, кандидат за президент.

Темата е: Национална сигурност, гарантиране на гражданския мир, обществения ред и правата на хората. Политики на президентската институция към младите хора в България и извън страната. Ролята на президента във външната политика на страната, стратегически позиции за развитието на регионите, национална идентичност и културно-историческо наследство.

"Гласовете на България": Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков вижда зад действията на служебния кабинет опасност от опорочаване на изборите. Пред граждани в Хасково Герджиков коментира, че навсякъде в страната се насаждат страх и омраза и това задълбочава кризата в обществото.

"Гласовете на България": В Мадан кандидатът за президент и лидер на ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че Движението е гарант за спазване на Конституцията и законите на страната. Карадайъ коментира, че заедно с кандидата за вицепрезидент Искра Михайлова олицетворяват единството на нацията.

"Гласовете на България": Кандидатът на президент ген. Румен Радев се срещна в Хасково със симпатизанти и с лидери на така наречените партии на промяната. Радев очаква в следващите дни да има опити избирателите да бъдат демотивирани, но призова хората да гласуват.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад