Президентски избори 2021 - 22.10.2021

Президентски избори 2021 - 22.10.2021
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Лозан Панов - кандидат за президент издигнат от Инициативен комитет

"Президентски избори 2021: Диспути": Диспут с участието на Николай Малинов - канидат за президент, издигнат от ПП “Русофили за възраждане на Отечеството”, и Волен Сидеров - канидат за президент, издигнат от ПП "Атака".

"Президентски избори 2021: Диспути": Предизборен диспут за президент и вицепрезидент от студиото на БНТ в Благоевград с участието на Валери Стоилов, представляващ Костадин Костадинов - кандидат за президент, издигнат от ПП „Възраждане“, Владимир Живков, представляващ Георги Георгиев, кандидат за президент, издигнат от ПП "Българско национално обединение", Боян Расате – кандидат за президент, издигнат от Инициативен комитет, Радослав Радославов - представляващ Александър Томов – кандидат за президент, издигнат от ПП „Българска социалдемокрация – Евролевица“, Благой Петревски – кандидат за президент, издигнат от „Български съюз за директна демокрация“.

"Гласовете на България": Президентската институция трябва да бъде обединяващият фактор и въпреки голямата разпокъсаност между партиите, може да се намерят приоритети, около които всички да се обединят, каза в Сандански кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков. Той заяви, че е готов да участва в дебат със сегашния държавен глава Румен Радев, за да се обсъдят важни за страната теми.

"Гласовете на България": На предизборна среща в Шумен кандидатът за президент от ДПС Мустафа Карадайъ заяви, че България се нуждае от нов етап в развитието на демокрацията - различните да бъдат заедно. За ДПС различието не е проблем, а е богатство.

"Кандидатите": Волен Сидеров - кандидат за президент от ПП АТАКА

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад