Президентски избори 2021 - 10.11.2021

Президентски избори 2021 - 10.11.2021
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Валери Симеонов, кандидат за президент от КП "ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ – НФСБ, БДС "РАДИКАЛИ" и БНДС "ЦЕЛОКУПНА БЪЛГАРИЯ"

"Още от деня": Мария Касимова - Моасе - кандидат за вицепрезидент в двойка с Лозан Панов, издигнати от Инициативен комитет.

"Гласовете на България": От ВМРО ще настояват данъчните облекчения за деца да бъдат обвързани с минималната работна заплата. Това стана ясно по време на посещението на кандидатите за президент и вицепрезидент доц. Милен Михов и Мария Цветкова в Пещера. На среща с работници от фабриката за матраци бяха и представители на националното ръководство на партията.

"Гласовете на България": По повод 32-та годишнина от началото на демократичните промени у нас кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от ГЕРБ-СДС, напомни, че демокрацията е крехка и не трябва да си позволяваме да я загубим. Проф. Герджиков потвърди, че заедно с кандидата за вицепрезидент Невяна Митева ще работят за обединението на страната.

"Гласовете на България": На заключителен митинг на ДПС в село Дебрен, община Гърмен, лидерът и кандидат за президент Мустафа Карадайъ каза, че още в зората на демокрацията Движението е задало правилната посока за развитието на България и мястото й в ЕС и НАТО. Според Карадайъ обаче днес се виждат множество кризи, включително криза на държавността и на демокрацията, които трябва да бъдат преодолени от всички заедно.

"Гласовете на България": Кандидат-президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова, издигната от Инициативен комитет, се срещна със симпатизанти във Видин. Двамата благодариха за подкрепата досега и подчертаха, че благодарение на нея президентската институция е станала стълб на държавността, въпреки трудностите.

"Гласовете на България": Във Велико Търново кандидатът за президент и председател на партия „Възраждане" Костадин Костадинов определи въвеждането на задължително тестване на децата в училищата като едностранна репресия върху обикновените граждани от страна на държавата. Пред несъгласни с мярката родители той заяви, че това е съзнателен удар върху българското образование. От партията започнаха подписка с въпроси относно тестването на учениците.

В рубриката "Кандидатите" днес ще ви срещнем с Горан Благоев - кандидат за президент, издигнат от "Национално обединение на десницата".

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад