Президентски избори 2021 - 20.10.2021

Президентски избори 2021 - 20.10.2021
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Денят започва": Доц. Милен Михов - кандидат за президент на ПП "ВМРО – Българско национално движение"

"Още от деня": Горан Благоев и Ивелина Георгиева – кандидати за президент и вицепрезидент на "Национално обединение на десницата"

"Гласовете на България": На среща с избиратели в София кандидат-президентската двойка на ВМРО - Милен Михов и Мария Цветкова обещаха да работят за защита на българските обичаи и традиции и за отстояване на християнските ценности. Ще търсят начини как България да преодолее демографските проблеми в страната.

"Гласовете на България": В Пловдив кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, издигнат от Инициативен комитет, призова въвеждането на зеления сертификат да се отложи и да се възстанови дейността на Националния оперативен щаб. Той и полковник Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент, посетиха новоизграждащия се Център по растителна системна биология и биотехнология.

"Гласовете на България": Във Велико Търново кандидатите на ДПС за президент и вицепрезидент - Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова обявиха, че партията им има подкрепата на Европа за президентските избори. Според тях е необходима програма за ускорено икономическо развитие, за да не сме на дъното на ЕС по икономически показатели и стандарт на живот.

"Гласовете на България": Кандидатпрезидентската двойка на партия Атака Волен Сидеров и Магдалена Ташева бяха на протест пред Министерството на здравеопазването. На него нарекоха политиката на служебното правителство - здравен фешизъм и определиха изискването за зелен сертификат за достъп до обществени места като посегателство срещу свободите на хората.

"Кандидатите": Лозан Панов и Мария Касимова - Моасе - кандидати за президент и вицепрезидент, издигнати от Инициативен комитет.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад