Продължават валежите и в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В четвъртък над по-голямата част от страната облачността ще бъде по-често значителна, в следобедните часове и до полунощ – и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, на повече места в Южна България. В Дунавската равнина ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, в Източна България - умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 27° и 32°, в София – около 27°, по Черноморието - 28°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините също  на много места ще има валежи и гръмотевици. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 22°, на 2000 метра - около 16°.

В петък вероятността за валежи в по-голямата част от страната временно намалява. Ще има и повече слънчеви часове, но в  Югозападна България и в крайните югоизточни райони все още са възможни локални интензивни валежи и гръмотевици.
В събота ще преобладава слънчево време, но в неделя в планинските райони от западната половина от страната, а в понеделник  на повече места там, отново ще има следобедни валежи и гръмотевици.
Температурите бавно ще се повишават.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад