Психично болна жена тормози цял блок в Бургас

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Психично болна жена от Бургас от няколко години тормози съседите от блока, в който живее. 

Хората се оплакват, че тя денонощно отправя заплахи към тях, наводнява апартаментите им, както и входа. Някои от съседите ѝ са ремонтирали жилищата си, но течовете продължават, а стените са покрити с мухъл. Съседите изпитват страх от болната жена и се надяват на съдействие от страна на институциите.

"Имаме постановление от средата на месец май от Районна прокуратура за настаняване на лицето в ЦПЗ. След многократни посещения на адреса тя не отваря, стои си вкъщи. Един път е водена от нас, успяхме да влезем, тя ни отвори и я настанихме в ЦПЗ. От тогава досега ежемесечно районен инспектор, който е по линия на териториално обслужване посещава адреса, но не успява да направи абсолютно никакъв контакт", каза за "Денят започва" гл. инспектор Ивайло Инджов - началник Сектор "Охранителна полиция" към Първо районно управление-Бургас.

Боян Станилов живее под болната жена и вече е правил три ремонта на апартамента си, защото е постоянно наводнен.

"Аз съм тормозен, защото имам непрекъснати заплахи от нея за убийство. Инвалид съм и се страхувам за живота си, защото всеки един момент мога да срещна тази жена, която е много болна", допълни той.

Според домоуправителя на блока жената е опасна, защото хвърля различни неща от терасата, а по улицата има движение и паркирани коли. Тя непрекъснато прави "водна защита" в дома си - полива всичко с маркуч и наводнява съседите, допълни домоуправителят.

Какво разказаха още съседите на психично болната жена вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад