Рейнджър - раят на родината

Приключения и романтика на най-красивото място в Германия...

Държава: Германия
Година: 2018
Времетраене: 90 минути
Рейнджър - раят на родината
За продукцията
Всички епизоди

Приключенска драма

Режисьор: Алекс Барт
В ролите: Филип Дан, Ева-Мария Грейн фон Фридъл, Лиза Цирнер, Хайке Йонка и др.

"Рейнджър - раят на родината" е германска игрална поредица с оригинално заглавие "Йонас Валдек".
Йонас Валдек е главният герой в приключенски истории от Рая на родината. Раят е в долината на Елба и по-точно в живописния Веелен - най-малкият град в Източна, наречена още "Саксонска Швейцария" на Германия... - с изключителна природа, оригинална запазена архитектура и история на повече от 700 години.

СЮЖЕТ

След пет години в Канада Йонас Валдек се връща в родината си и започва работа като охранител на най-красивия Национален парк в долината на Елба - с гъсти гори, стръмни каньони и планини. Мястото е предпочитано за спорт, туризъм и някои необичайни дейности - понякога екстремни и престъпни. Задачите на Йонас са различни - да се грижи за безопасността на посетителите и опазването на природата, за нарушенията на законите и пожарите, а също и да участва в спасителни операции в планината.


Рейнджърът има опит и бързо успява да прояви своите умения както по служба, така и в отношенията си с околните - семейство, колеги, приятели. Всички посоки в живота му са точни освен романтичните.

Може би погледът на Йонас към биолога Емилия не е случаен, но тя държи на свободата си, също както и той. В ежедневието им срещи и инциденти не липсват, така че природата и времето ще покажат какви всъщност са чувствата им...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад