Сънчево, на места с валежи и във вторник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Максималните температури ще бъдат между 22° и 27°, в София - около 22°.

Отново на много места в страната ще се развива купесто-дъждовна облачност и ще има валежи и гръмотевици. Очакват се и градушки. Почти без валежи ще бъде в западните и централните райони на Дунавската равнина. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. 

По Черноморието облачността ще бъде предимно значителна, купеста и купесто-дъждовна и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са от 21° до 23°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините облачността ще бъде предимно значителна. Ще има краткотрайни валежи и гръмотевици, на повече места около и след обяд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 8°.

През последния ден на май и в началото на юни ще преобладава слънчево време. След обяд и до полунощ, главно в планинските и западните райони,  а в събота в по-голямата част от страната и още преди обяд, ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има и валежи. Остава и с повишена вероятност в отделни райони за интензивни явления, с гръмотевични бури и градушки. Максималните температури ще бъдат между 23° и 28°, в събота  слабо ще се понижат, а в отделни райони в Западна България е възможно да остават и под 20°. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад