Сериалът "Вина" и два необикновени епизода - разговор с Ева Данаилова и Велислав Павлов

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В нова кинематографична посока поема хитовият сериал на БНТ - “Вина”. Новата провокация на режисьора Виктор Божинов, на неговия екип и продуцентите на сериала зрителите ще видят още утре вечер - навръх националния ни празник от 21:00 часа. Навлизат нови лица, ще има ретроспекция, снимка в епоха, ще има връщане в миналото до далечната 1922 година.

“Ние сме с много важна функция и тема, която мен много ме вълнува - как нашите постъпки и действия се отразяват след това на поколенията нататък. Изобщо не подозираме как това, което правим, слага отпечатък след това”, каза в студиото на “Денят започва с Георги Любенов” аткрисата Ева Данаилова, която зрителите ще видят в предстоящите епизоди да изпълнява ролята на прабабата на Филип Янг.

Колегата ѝ Велислав Павлов отбеляза, че да се снима в епоха винаги е предизвикателно.

“Трябва да кажем добри думи за всички звена в по време на снимките на този блок на “Вина”. Костюмите бяха много добри, гримът също, камерата - в по-различен тон ще бъде цветът на картината. Едно от най-големите предизвикателства е езикът и как се говори така, че хем да носи белег на това време, хем да е естествено”, разказа той.

Какво още споделиха актьорите да двата необикновени епизода на сериала “Вина” вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад