Слънчево и още по-топло време днес

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес ще бъде предимно слънчево, до обяд на места в низините все още видимостта ще е намалена, но бързо ще се подобри. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Дневните температури ще се повишат още, в сравнение с вчера и ще са между 17° и 22°.

Слънчево ще е и по Черноморието. Ще духа до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 17° и 20°, а вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 9°.

В петък, след поредното твърде студено, а на места и мъгливо утро, през деня ще се задържи сравнително топло и слънчево. През почивните дни през страната ще премине студен атмосферен фронт.

Облачността ще се увеличи, ще има валежи от дъжд, в събота на повече места в Северна България, а в неделя - в югоизточната половина от страната, където има повишена вероятност за значителни количества. Дневните температури ще се понижат съществено.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад