Слънчево време в четвъртък

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще  бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, но  само на отделни места в Източна България ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб, в източната половина от страната - умерен североизточен вятър. Дневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 31° и 35°, в София - около 30°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. След обяд ще има купеста облачност и на отделни места по северното крайбрежие ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще е до умерен от север, след обяд ще отслабне и ще се ориентира от изток.  Максималните температури ще са от 28° до 31°. Температурата на морската вода е от 24° до 26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево, със слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 18°.

В петък и събота времето ще бъде предимно слънчево, по-голяма вероятност за следобедни превалявания в планинските и в източните райони от страната. 


В неделя  валежи, придружени и от гръмотевици, ще има на повече места в страната. Ще духа  умерен, в източните райони - силен североизточен вятър, а дневните температури слабо и временно ще се понижат. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад