Соня Христова: Много неща няма да забравя, но най-силното е от 10 януари 1997

В предаването
Части от предаването
Всички броеве


"29 години прекарах като режисьор в Народното събрание. Започнах с оставката на Филип Димитров след това беше Беров, Жан Виденов, Костов, царя, Станишев и правителствата на Борисов. Доста клетви са минали през мене", каза Соня Христова, дългогодишен режисьор на БНТ, гост в "Денят започва".

"Имаше едни изключителни личности на времето. Те вдъхваха респект, те принуждаваха да ги слушаш. Бяха доста интелигентни с чувство за хумор, много толерантни, което за съжаление, с течение на годините се измести. Станаха все по-заядливи", сподели Христова.  

За работата си режисьорът на БНТ каза: Няма начин да работиш без да слушаш, защото изпускаш реакциите на хората. Трябва да познаваш депутатите, за да може като споменат някой веднага да поемеш реакцията му. Това е най-важното за хората. Как реагират самите те, не толкова да гледат само този, който говори от трибуната".


Соня Христова е била свидетел на много паметни събития в парламента. "Много неща няма да забравя, но най-силното е от 10-ти януари 1997", каза тя.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад