Татяна Дончева: Това е много труден парламент

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Избраната за депутат от "Изправи се! Мутри вън!" Татяна Дончева е предложена за заместник-председател на Народното събрание.
"Това е много труден парламент, трябват ми няколко дни да преценя дали ще има изпълнители с достатъчно сръчност, защото освен деклариране на отговорност и жертвоготовност, трябва и една политическа сръчност и чувство за реалност. Ако има такива изпълнители, можбе да се окаже, че българската традиция да няма нищо по-трайно от временното да се изпълни пак", каза тя пред Поли Златарева.

На въпрос кой трябва да излъчи премиера тя отговори, че е най-голямата група от т. н. опозиция - "Има такъв народ".
Подчерта, че ѝ е необходимо малко време да се ориентира и подчерта, че пред медиите не могат да се водят разговори за правителство и хората, коитро са най-приказливи, обикновено са най-далече от решението.

"Много е важно ако инякой иска да направи кабинет, който да издържи прилично време - 2-3 месеца, но без участниците да търпят щети, трябва да има сериозни хора. Представата за сериозни хора в България, които могат да свършат работа, е много силно размита след тези 12 години", отбеляза Дончева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад