Станислав Анастасов, ДПС: Когато стане напечено и критично, българското правителство го няма

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Приетото предложение на "Продължаваме промяната" за изпращане на военнотехническа помощ на Украйна с редакция, предложена от ДПС, е поредният случай, в който опозицията се налага да се намеси, за да стане определено решение приемливо дори за коалиционните партньори. Това заяви в студиото на “Денят започва” депутатът от ДПС Станислав Анастасов.

“Очевидно те нямат капацитета да разговаря помежду си, нямат капацитет и да водят диалог, а в тази ситуация е крайно необходимо. За пореден път стана ясно, че това управление капацитета да продуцира и взима решения - нещо, което при толкова много кризи, защото кризата в Украйна е само една от кризите, управляващите не са в състояние да говорят, не са в състояние да взимат решения и опозицията се налага да спасява държавата. Това, разбира се, не може да продължи вечно", допълни той.

ДПС е покрепило управляващите в тази ситуация, защото “трябваше да се измие лицето на България пред света", обясни Атанасов и допълни, че в продължение на два месеца са чакали правителството да предложи решение.

По думите му по време на дебата в парламента не е имало правителство.

"Когато стане напечено, когато стане критично, българско правителство няма, а това в момента е много сериозен проблем", обобщи Атанасов.

Какво още каза депутатът от ДПС вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад