Захлаждането продължава

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Още в сутрешните часове валежите и в крайните южни райони ще спрат. Облачността ще е значителна, а около и след обяд на места в югозападната половина от страната отново ще превали дъжд.  Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. 

Вечерта от югозапад валежите ще се усилят.  

Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София - около 3°, а максималните - между 11° и 16°, в София - около 13°, по Черноморието – от 9°до 13°.

В планините ще преобладава облачно, по върховете - и мъгливо време. След временно спиране на валежите, след обяд на места отново ще превали, като границата между дъжд и сняг ще е на около 1200 метра. Вятърът ременно ще се ориентира от север-северозапад и ще е предимно умерен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 6°, на 2000 - около минус 1°.

В четвъртък ще се задържи облачно, с валежи, в отделни райони в Западна и Централна България  значителни по количество. В Източна България ще завали по-късно през деня, валежите ще са на по-малко места и по-слаби. Вятърът ще е слаб, в източните райони – умерен, от изток. Минималните температури ще са между 2° и 7°, а максималните - между 7° и 12°. 

Привечер вятърът ще се ориентира от североизток и с него ще прониква по-студен въздух. Валежите ще продължат и в отделни райони в Лудогорието и по-ниските планински райони дъждът ще се примесва или временно ще преминава в сняг. 

В петък валежите ще отслабнат и постепенно ще спрат. Облачността ще се задържи значителна. Температурите ще са с малък дневен ход - минималните между 0° и 5°, а максималните - между 3° и 8°. 

През почивните дни вероятността за валежи е малка. 
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад