"Под прикритие" - шанс за младите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В "Денят започва в неделя с Георги Любенов" продължаваме да ви запознаваме с новите герои от четвъртия сезон на хитовия сериал "Под прикритие". В това издание на предаването ви срещаме с Любен Кънев, младият актьор, който влезе в ролята на полицай Тодоров от екипа на инспектор Попов.

Той сподели, че е наистина голяма чест да е част от подобен екип и подобна продукция, която е пример за професионализъм.

"Няма едно звено, което да не отговаря на високи критерии - от човека, който е зад камерата, до човека, който реди осветлението, до човека, който е пред камерата, до тези, които пишат, до тези, които мислят сценария", сподели Любен Кънев.

"Това е роля, в която съм длъжен да вляза по най-адекватния начин, по най-съвременния и достъпен начин, по който да достигне до самата аудитория", добави още той.

Кънев отговори и на критиките към новия сезон на сериала, които осъждат сцените на насилие. Според него насилието в сериала отговаря и на насилието, което ни обкръжава в ежедневието и не се скрива дори и от новините и ефира.