Реакции в Община Тетевен на кметския арест

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Окръжната прокуратура в Ловеч вече повдигна обвинения в длъжностно престъпление срещу кмета на Тетевен и срещу негов заместник.

 vlcsnap-2014-03-19-10h35m19s23В "Денят започва" на живо от града с още коментари и подробности за обстановката там се включи Иво Никодимов. Кметове на села от Общината заявиха пред камерата на БНТ, че са притеснени от задържането на кмета Милен Милев, защото това сериозно ще възпрепятства тяхната работа. Според тях по голяма част от проектите, които в момента се реализират там, ще спре работата, ще се възстанови старият порочен модел "град Тетевен и няма села", ще се прекъсне връзката "град - села".

 vlcsnap-2014-03-19-10h47m01s139Имала съм доста забележки по работата на кмета и екипа и съм го казвала публично, заяви по телефона в предаването Мадлена Бояджиева,  председател на Общинския съвет - Тетевен. Комуникацията между общински съвет и общинска администрация не беше на необходимото ниво и ние - общинските съветници, бяхме в изолация по отношение на нещата, които се случваха в администрацията. Не съм имала подозрения, че се извършват нередности, добави Бояджиева и подчерта, че не бива да има конфронтация нито по линията "град - села", нито на политическа основа.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад