Тарантино спря снимките на последния си филм

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Режисьорът Куентин Тарантино отложи за неопределено време заснемането на филма "Отвратителната осморка". Той се отказа от новия си проект, защото сценарият на лентата изтече в интернет.

Само шест души били запознати подробно с историята на новия уестърн на Тарантино преди сценарият на "Отвратителната осморка" да се появи в интернет. Единият от тях бил Реджи Хадлин - продуцент на "Джанго без окови". Той позволил на агента си да го прочете в дома му, но не и да го изнася оттам.

Сценарият бил раздаден и на трима актьори - Майкъл Медсън, Брус Дърн и Тим Рот. Тарантино е сигурен, че Тим Рот няма общо с изтичането на историята на "Отвратителната осморка". Подозира, обаче, че някой от другите двамата артисти е позволил на агента си да го прочете и така сценарият изтекъл във виртуалното пространство. Самият Тарантино разбрал, че проектът му е публична тайна, след като представители на различни актьори започнали да звънят на агента му с молба да включи техните хора в кастинга.

Режисьорът обаче съобщил, че е приключил с "Отвратителната осморка". Тарантино споделя, че има на разположение повече от 10 сценария и ще преориентира работата си по някой от тях.

Автор: Савина Герджикова