Вертикално модно ревю

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вертикално модно ревю се състоя в Дубай. Няколко акробати представиха тоалети на изтъкнати дизайнери върху най-високата сграда в света - Бурж Халифа. Как изглеждаше това - вижте в репортажа на Савина Герджикова за "Денят започва".

Летящи акробати и висша мода. Уникалното съчетание беше представено в Дубай. Тук моделите не се опитваха да балансират на тънки високи токчета. Модният подиум беше пренесен върху стените на Бурж Халифа. Сложната хореография хипнотизира публиката. Блестящото изпълнение беше подплатено и от блестящи костюми - във въздуха преобладаваха сребърно и златно. Въпреки че в шоуто участваха професионални танцьори и акробати, изпълнението на каскадите беше предизвикателство за тях.

Акробат: "Натоварващо е за мускулите и гърба. Трябваше да носим собственото си тегло и не може да се каже, че не усещахме земното притегляне. Напротив. Усетихме го много добре."

Финалът на вертикалното модно шоу също беше впечатляващ. Акробатите се спуснаха по Бурж Халифа с платна в цветовете на знамето на Обединените арабски емирства.

Всички части на предаването можете да видите ТУК.