За нудизма като начин на живот

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В края на предаването днес ви заведохме и до нудисткия плаж край Златни пясъци. По традиция там в първия уикенд на август ще има голям купон, който продължава три дни и три нощи.

Галин Герчев-Геро, председател на Българската натуристка федерация, сподели пред Силвия Благоева, че това е единственият истински нудистки плаж в България. Той уточни, че зоната на плажа е много точно обозначена. Поставени са табели, които предупреждават случайно преминаващите, че на това място може да срещнат голи хора. На този плаж има фейс контрол, което означава, че идвайки тук, човек избира мястото, защото уважава този начин на живот и трябва да бъде гол. Той подчерта, че нудизмът не е вид перверзия, не е демонстрация на голота, той е вид отдих, който една група хора са си избрали да практикуват.

Геро съобщи, че по време на предстоящия празник ще се проведат спортни състезания на плажа. Ще има парти с музика. Любителите на бодиарта ще могат да се насладят на това изкуство. В края на празника - това вече е традиция, се прави една нудистка верига. Всички участници се нареждат на брега на морето, хващат се за ръце и се прави една обща снимка за спомен.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад