България търси управление - политическото риалити анализират Цветеслава Гълъбова, Михаил Константинов и Петър Чолаков

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В студиото на “Денят започва с Георги Любенов” отминалата противоречива седмица анализираха д-р Цветеслава Гълъбова, математикът и политически анализатор проф. Михаил Константинов и политологът Петър Чолаков.

“Това, което се видя и се очакваше, беше тоталната доминация на Борисов. Той ги настъпи и в момента е като голям булдог, който ходи и около него скачат някакви палета. Така че около него се завъртя играта, но докъде ще стигне обаче е въпрос на развитие на бойните действия в Украйна”, отбеляза проф. Константинов.

Петър Чолаков припомни, че още Платон е казал, че политиката привлича най-недостойните и най-недобродетелните хора, защото достойните хора не търсят нито чест и слава, нито се интересуват от пари.

“По-скоро хитреци влизат в политиката, манипулативни личности и в този смисъл политиката е покер, игра на надлъгване. В този смисъл, в първия гейм като че ли Бойко Борисов успя да се наложи”, допълни политологът.

Д-р Цветеслава Гълъбова заяви, че събира доказателства в подкрепа на хипотезата си, че:

“Това, което ни се представя е едно театро. Аз съм убедена, че тези хора имат някаква договорка - дали да отидем на нови избори, дали да направят правителство. Всичко, което сега правят, е да ни покажат, че нещо правят, а всъщност ни водят в някаква посока, която не казват каква е, защото  нито едното, нито другото е изгодно за страните. Много е лошо това, което правят с нас, защото те ни струват твърде скъпо, това представление е твърде скъпо - и финансово, и времево, и като хоризонт, като перспектива, която ни предлагат. Крайно, крайно непочтено е към нас.”

Какво още каза коментаторите вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад