Бойко Борисов: Хаосът и рекета върху българите трябва да престане

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Този хаос и рекет върху българите трябва да престане. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов веднага след като гласува.

Той е убеден, че започнаха да излизат далаверите на управляващите и когато за всичко стане ясно какво са правили и тези малкото останали да гласуват за тях, ще се отвратят.

"Разбирам много от колегите политици, които бягат, крият се, умишлено не говорят по темата, избягват я, но следващите месеци това ще е основната тема. България трябва да бъде много ясна, категорична и точна в мястото, където се намира - ЕС и НАТО. Именно влизането в еврозоната трябва да е първата и най-ясна задача".

Партиите трябва да се разберат и да има правителство, каза още Борисов и допълни:

"Демокрацията ясно е отредила - управляващи и опозиция. Има основни теми - еврозоната, икономика и енергетика, съдебна реформа, диверсификация от "Газпром". В момента имаме редкия шанс да сме най-диверсифицираната държава на Балканите с най-мощната компресорна система и междусистемни връзки".

Бойко Борисов изрази надежда, че президентът Румен Радев е взел необходимите мерки за честността на изборите.

"Ако политиците продължават да се водят от егото си и да не се съобразяват с хората, които са гласували за дадената партия, а не за лидерите, накрая никой няма да отиде да гласува. И призовавам колегите след довечера да има разум", допълни Борисов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад