Бойко Борисов: Ние сме на избори, въпросът е да изберем председател, който да ни прати на тях

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние сме на избори, въпросът е чисто технологичен, да изберем председател на парламента, който да ни прати на избори. Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във втория ден на новоизбраното 50-о Народно събрание.

"Надявам се всички да бъдат отговорни, защото ако не бъде избран председател, ще стане конституционна криза и дори не можем да отидем на избори. За втори път Христо Иванов ми прави този номер. Кара ме да променяме Конституцията, подкрепям всичко, което прави и след това дезертира, скрива се, заминава си за Брюксел и ме оставя тук да се оправя с кашата", подчерта Борисов.

По думите му Рая Назарян остава кандидатът на ГЕРБ-СДС за председател на Народното събрание.

"Разбирам Слави Трифонов, в действителност в тези дни на преговори, в които се явиха колегите от ИТН те имаха възможност или да бъдат смокинов лист, казвам го със съжаление, това се наложи в обществото и мисля, че затова и Слави Трифонов като емоционален човек реагира снощи или да кажат, че депутатите му са купени. Именно затова вчера казах, че такава подкрепа не ни е нужна, защото което и от двете да се каже, то е лошо за ГЕРБ и за колегите от ИТН", допълни той.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад