Етиен Леви: Малките камъчета обръщат колата

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"При всички положения няма да ни взимат много сериозно с такава малка бройка депутати, но сме решени да бъдем категорични. Малките камъчета обръщат колата. Колкото по-сериозно се отнасят към нас като към една сериозна партия, която в чужбина имаше гласове, които превъзхождаха доста от по-старите партии", каза Етиен Леви от партия "Величие" в "Денят започва с Георги Любенов".

"Когато човек е народен избраник, той е длъжен да държи високо ниво и към избирателите, и към колегите си в парламента. Такъв махлемски език на мен не ми е приятен".

"Да бъдат достойни синове и дъщери на България. Това са народни избраници".

Каза, че никога не е харесвал, когато е виждал споровете в парламента, затова призова за уважение към личното достойнство.

"Не желая да робувам нито на източната, нито на западната империя, нито на средноевропейската империя. Моята империя е малката империя, наречена България и българският народ, където и да се намира той".

По думите му гласовете за партия "Величие" са дошли по един много естествен начин. Защо? И посочи своят аргумент.

"Г-н Марков, г-н Михайлов, направиха поредица от срещи не само в България, а и в чужбина. Говориха с един много човешки и разбираем език".

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад