Настимир Ананиев: Борисов не трябва да се страхува от Пеевски

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Разговорът, който се случва в момента е ще има ли редовно правителство или няма да има. Според мен трябва да има редовно правителство. Борисов не трябва да се страхува от Пеевски. Той някак си се страхува да остане сам в стаята с Пеевски", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

"Според мен не успяхме да обясним сглобката, но един от големите проблеми беше, че не успяхме да я довършим", заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Настимир Ананиев от ПП-ДБ.

"Величие" по думите му е нов играч, нова алтернатива. Ананиев призова въпросът за това защо е избран Бойко Рашков вместо него да бъде отправен към този, който може да даде отговор. Той добави, че със "сглобката" са успели да покажат, че реформи могат да се случат.

"Искаме да направим компромис, но този компромис си има цена".

Категоричен беше, че в ПП-ДБ "имаме проблем с комуникацията".

"Не успяхме да коментираме това защо се прави тази "сглобка". И друго нещо много важно - хората разбраха, че когато не гласуват, те дават сила на корпоративния вот и на купения вот. Ние сега го видяхме това нещо. Виждаме коя е първа и втора сила", каза Ананиев.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад