Костадин Костадинов: Българският народ гласува вот на недоверие на собствената си политическа система

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Няма как да кажем, че някой е попречил за по-ниската избирателна активност, защото имаме 32% избирателна активност, което за мен е най-сериозният проблем, заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Костадин Костадинов от "Възраждане".

"На практика българският народ гласува вот на недоверие на собствената си политическа система и, което е по-лошото, на собствената си държава."

Според Костадинов, всички - и фракциите, които са останали извън парламента, или т.нар."Величие", които влязоха, без "Синя България" и "Солидарна България", всички са копирали реториката на "Възраждане".

"Когато имаш една ярко изразена опозиционна политическа сила в парламента, която е основна заплаха за действащия в момента политически ред в страната, когато се появят не една и две, а 15-20 политически организации, които говорят абсолютно същото и се опитват да разводняват вота, котаго някой пречи на опозицията да победи, това означава, че работи за управляващите."

Костадинов смята, че една голяма част от спадналата с близо 500 хил. гласа избирателна активност се дължи на разочарованите избиратели на ПП-ДБ, които са били омерзени от избора на своите представители. 

Вижте целия разговор във видеото. 
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад