Костадин Костадинов - кандидат за президент, издигнат от "Възраждане"

В предаването
Всички броеве

"Денят започва": Костадин Костадинов - кандидат за президент, издигнат от "Възраждане"

"Президентски избори 2021: Диспути": Участват Елена Ваташка - кандидат за вицепрезидент, издигната от инициативен комитет, Мария Колева - кандидат за президент, издигната от ПП "Правото”, Александър Томов - кандидат за президент, издигнат от ПП "Българска социалдемокрация - Евролевица”, и Цветан Манчев - кандидат за вицепрезидент, издигнат от КП “Патриотичен фронт”.

“Още от деня”: Светослав Витков - кандидат за президент, издигнат от ПП “Глас народен”

"Президентски избори 2021: Диспути": В студиото на БНТ Русе дискутират кандидати за президент и упълномощени представители на политически партии и инициативни комитети, регистрирани за участие в президентските избори на 14 ноември. В диспута участват инж. Николай Дренчев - упълномощен представител на ПП "Възраждане”, Мариян Димитров – упълномощен представител на ПП "Русофили за възраждане на Отечеството", Пламен Маринов – упълномощен представител на ПП "Българска социалдемокрация – Евролевица”, и Благой Петревски – кандидат за президент от ПП "Български съюз за директна демокрация”.

“Гласовете на България”: Кандидатът за президент от ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с членове и симпатизанти в Стамболово

“Гласовете на България”: Кандидат-президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова се срещнаха с избиратели във Варна

“Гласовете на България”: Кандидатът за вицепрезидент Невяна Митева се срещна със симпатизанти в Кюстендил

“Президентски избори 2021: Кандидатите”: Кандидатът за президент проф. Александър Томов и кандидатът за вицепрезидент проф. Лъчезар Аврамов - издигнати от ПП “Българска социалдемокрация - Евролевица”

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад