Мая Манолова: Сговорът на ГЕРБ, БСП и ДПС и двама души от ИТН отвориха пътя към поредното покушение на изборите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Вчера коалицията "Левицата" внесе жалба до Административния съд срещу абсурдното решение на ЦИК да обединява машинния и хартиения вот, това заяви в "Денят започва" Мая Манолова от коалиция "Левицата".

По думите й налице е сговор между няколко партии, които нарекохме "хартиената коалиция". В парламента ГЕРБ, БСП и ДПС и двама души от "Има такъв народ" се разправиха с машините и върнаха хартията. Сговорът на тези партии отвориха пътя към поредното покушение на изборите. Ще има атентат на изборите в резултат на тези промени.

Манолова обясни, че се унищожава възможността да се контролира броят на подадените бюлетини през машини и чрез хартия. Секционните комисии ще смесват разписките, които вече ще са бюлетини заедно с хартиените и ще представят крайния сбор за дадена партия или за даден кандидат. По този начин ще бъде невъзможно да се проследи работата им и ще е лесно да бъдат заметени следите от изборните измами.

Според нея изпълнители на мръсната поръчка са представителите на Нинова в ЦИК. Изрази подозрение, че нещо е обещано, че ще се прелее като манипулирани гласове по време на гласуването, иначе това решение е самоубийствено за една партия, която иска честни избори.

Целия разговор вижте във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад