Мустафа Карадайъ: ДПС ще положи всички усилия да има редовен кабинет

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ДПС ще положи всички усилия, за да има редовен кабинет в България, защото без да се преодолее политическата криза няма как да се преодолеят и другите кризи в страната. Това заяви лидерът на ДПС на пресконференция след края на изборния ден.

"В тази ситуация, в която се намира държавата, на българските политици ни е нужен разум, отговорност, диалог. След изборните резултати е необходим диалог и в този диалог да намерим онази формула, чрез която дневният ред на хората да стане част от дневния ред на политиците, на Народното събрание, на бъдещия кабинет, за да може да се решават проблемите на хората.

Още в кампанията за 48-ото Народно събрание от ДПС призовавахме всички партии да имат такова поведение, че да имат възможност след изборите да имат диалог помежду си. От нас не очаквайте да чертаем разделителни линии, ние сме тези, които призоваваме за диалог", заяви Мустафа Карадайъ.

Той коментира още, че в ДПС са получени много сигнали за нарушения и поема ангажимент те да се проверят, а ако се установят нарушители - те да понесат отговорността си с цялата строгост на закона.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад