Политическите сценарии между партньорите в управлението - Стойчо Стойчев, Диана Дамянова и Константин Вълков

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Надявам се днес в 12:00 часа да стане ясно дали ще има правителство, защото тази неяснота обърква абсолютно всички - и хората, и анализаторите, и политиците. През последните дни не съм срещал човек, който да заяви категорично в публичното пространство какво ще се случи. Това каза в студиото на “Денят започва” политологът доц. Стойчо Стойчев в отговор на въпрос дали ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще се споразуменият за продължаване на съвместното им управление.

PR експертът Диана Дамянова подчерта, че преговорите са в “информационна мъгла” и допълни:

“Доскоро само ПП-ДБ затаяваха - това е юридически термин за лъжа, от българския народ истината, като не им казваха някои неща. Сега и Борисов влезе в този хор. И се получава, че българинът в момента получава хашлашкия сленг на Борисов, от другата страна е високомерието на Христо Иванов, а по средата е Кирил Петков, който безспорно е най-симпатичният и най-ясно говорещият. И ние се намираме в ситуация, в която не можахме да разберем какво се случи онзи ден.”

Според журналиста Константин Вълков е даден ясен знак, че “Борисов командва парада”. По някакъв начин ПП-ДБ трябва да покажат на избирателите си, че Пеевски не участва, каза той и добави:

“За съжаление на ПП-ДБ, в това телевизионно и ефирно надлъгване към момента печели печели първата политическа сила. ГЕРБ е във водеща позиция и нямат интерес да ходят на избори.”

Какво още казаха гостите в студиото вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад