Предимно слънчево време

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес ще е предимно слънчево. По-значителни, временни увеличения на облачността ще има над Източна България, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Дневните температури още ще се повишат и преобладаващите максимални ще са между 6° и 11°,но сутринта е студено с минимални температури между минус 9° и минус 4°, малко по-високи по Черноморието и покрай Дунав.

Над Черноморието облачността ще е променлива, след обяд по-често значителна, но ще е почти без валежи. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от север-североизток. Температурите още ще се повишават и максималната на 1200 метра ще е около 0°, на 2000 метра - около минус 6°.

Във вторник от северозапад ще започне увеличение на облачността, което през нощта срещу сряда ще обхване цялата страна. В сряда ще е облачно, на много места от запад на изток ще превали дъжд. Ще започне да нахлува студен въздух. На места в Северна България дъждът ще се примесва или временно ще преминава в сняг. Минималните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните - в по-голямата част от страната ще са без съществена промяна. През следващите дни ще е студено, ветровито и предимно облачно, ще има и слаби валежи от сняг, на повече места в четвъртък.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад