Проф. Александър Томов: Възстановяване на строителството на АЕЦ "Белене" и съхранение на сегашните енергийни мощности на България

В предаването
Всички броеве

"Денят започва": Магдалена Ташева - кандидат за вицепрезидент, издигната от ПП “Атака”

"Гласовете на България": ВМРО отбеляза 144 години от освобождението на гр. Враца. По централните учлици на града премина факелно шествие, към което се присъединиха кандидатите за президент и вицепрезидент доц. д-р Милен Михов и Мария Цветкова.

"Гласовете на България": Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков, издигнат от инициативен комитет, проведе среща с директорите на най-големите болници в страната.

"Гласовете на България": Възстановяване на строителството на АЕЦ "Белене" и съхранение на сегашните енергийни мощности на България са основните приоритети на Българската евролевица, заяви на среща с избиратели кандидатът за президент проф. Александър Томов.

"Гласовете на България": Визия за важните решения на кризите, за единството на нацията и за модерните европейски ценности представи пред избиратели кандидатпрезидентската двойка на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова в град Костандово.

"Гласовете на България" - "Това съм аз": Валери Симеонов, кандидат за президент от КП "Патриотичен фронт"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад