Сергей Василиев от Киев: Ние ще победим в тази война

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Много тежки бяха последните нощи в Киев. Уцелиха жилищни сдания, загинаха мирни жители. Това вече става една истинска война, в която загиват хора, които не участват в боевете. Прекарах нощта вкъщи, в града съм, в района където живея за щастие не са стигали ракети. Това каза специално за "Говори сега" Сергей Василиев - преподавател в Киевския театрален университет и журналист.

Той добави, че информация получават по средствата за молбилна връзка, има интернет, молбилни оператори, всички телевизионни канали излъчват постоянно в пряк ефир.

"Възхитен съм от това как ни помага целият свят. Светът усети реалната опасност от един загубил ум руски диктатор, който мрази не само другите народи, но и своя народ", коментира още Василиев.


"С руската армия имаме съвсем друга мотивация. Ние сме на собствена земя. За нас това е една беда, която ни сплотява. За какво се сражават рускит войници, смятам, че те не разбират за какво, някакви луди идеи на този откачил човек, затова те са слабо мотивирани. Има много случаи, когато руските войници се предават, дезертитар, не е масово явление, но има такива реални случаи. Ние ще победим в тази война, защото ние има за какво да воюваме, а Русия за какво воюва избощо не е ясно", завърши още Сергей Василиев.

 

Изключително ценим дружбата с вашата страна, завърши бившият журналист.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад