Шести ден от издирването на 12-годишния Александър от Перник

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

И тази сутрин продължава да няма следа от малкия Александър, който изчезна в петък. Периметърът на издирването е значително разширен като вече се претърсва не само Перник и околностите на града, а и някои крайни квартали на София. Снощи група доброволци се отправи към Радомир като няколко групи обхождаха града и околностите му по предварително разчертани маршрути.

Само за миналата вечер в двата доброволчески пункта в Перник се събраха над 400 души с близо 100 автомобила, които се включиха в издирването на Александър.

Станислав Фердов - председател на Българския студентски съюз координира една не малка част от доброволците:

"Продължаваме оперативно-издирвателната част. За съжаление към този час малкият Александър не е намерен и продължаваме неговото търсене. Нашата цел е да координираме доброволците, които са на терен - не успяваме абсолютно всички, тъй като са много хора. Снощи направихме 3 събирателни пункта - два в Перник - в източната и централната част на града, както и един в Радомир".

Днес ще се обикаля и с мотори едната част на Перник. В града ще има още няколко ситуирани групи. И довечера отново към 18:30 часа отново ще има сборен пункт в района на един от хипермаркетите. Но заради влошаване на времето може би ще се промени тактиката на обследване на районите, допълни Фердов.

Вижте повече в прякото включване на Софи Цветкова.

 
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад